Sløjfning af boring – hvad vil det sige?

24 juni 2021
Cecilie Mortensen

Hvert år laves der en række forskellige boringer rundt omkring i Danmark. Tit og ofte har boringerne til formål, at grundvandet i et område skal undersøges. Det kan f.eks. være, hvis der skal anlægges en ny brønd, så et landbrug eller en bolig kan have adgang til deres eget vand. Boringer kan selvfølgelig også laves, hvis der skal udtages prøver af jordbunden eller lignende. 

Men hvor er det helt præcist, at sløjfning af boring kommer på banen? Det kan du blive klogere på herunder. 

Værd at vide om sløjfning af boring 

I forbindelse med jordbundsprøver eller undersøgelser af grundvandet, så skal arbejdet altid efterfølges af en sløjfning af boringen. Sløjfningen er nemlig med til at sikre, at der lukkes korrekt af efter boringen, så der ikke opstår forurening i det område, der er arbejdet i. Når der bores, så arbejdes der nemlig flere meter under jorden, hvorfor man også skal være ekstra påpasselig. 

En anden ting du skal vide omkring sløjfning af boring er, at det skal udføres af et professionelt firma. Det kræver nemlig det helt rette udstyr, og ikke mindst den rette viden omkring arbejdet. Du finder derfor også en række forskellige firmaer, som har solid erfaring indenfor dette område. 

Hvem skal du hyre til sløjfning af en boring? 

Et af de firmaer du kan overveje til sløjfning af boring, er A. Højfeldt. Her kommer du nemlig i hænderne på et firma, som har været 100 år i branchen. Du vil derfor også opleve, at arbejdet bliver udført, fuldstændig som det skal. 

Hvis du er nysgerrig på at vide mere omkring, hvordan sløjfning af boring foregår, hvor lang tid det tager, hvad det koster, og hvornår du kan få det lavet, så forhør dig gerne ad ved det firma, du bruger til opgaven. Så kan du helt sikkert få svar på alle de spørgsmål, du måtte have.

Flere Nyheder